!Kort tilbehør

Mappe - Pokemon - Poke Ball / Pokeball - Album - 9-Pocket (Holder 180 kort) UltraPro #85248

Produkt information

✅ På lager og klar til afsending

Forventet release 2017.

9-pocket portfolio featuring Pokéball art from Pokémon. Holds 90 collectible cards single-loaded or 180 double-loaded. Each Portfolio includes 10 high-clarity, archival-safe pages.

98,95 kr.

129,95 kr.

SPAR 24%
Brug Mappe - Pokemon - Poke Ball / Pokeball - Album - 9-Pocket (Holder 180 kort) UltraPro #85248 til en forbedret oplevelse

Velkommen til Pokemoner, hvor din passion for Pokémon bliver til virkelighed. Vores side er fyldt med alt, hvad en Pokémon-entusiast kunne ønske sig: fra eksklusive kort til spændende boosters, decks, tins, tilbehør og meget mere. Vi har nøje udvalgt hvert produkt for at sikre, at det passer til enhver Pokémon-fans smag og behov. Uanset om du er en ivrig samler eller søger det perfekte stykke til dit spil, har Pokemoner noget for alle.

Tag dig tid til at dykke ned i vores mangfoldige udvalg, hvor du vil finde alt fra sjældne fund til de nyeste udgivelser. Vores brugervenlige platform gør det nemt at få detaljerede oplysninger om hvert produkt og nem adgang til køb via vores pålidelige forhandlere.

Hos Pokemoner er vi dedikerede til at bringe dig tættere på den Pokémon-verden, du elsker. Udforsk vores omfattende udvalg af Pokémon-produkter og opdag nye måder at berige din samling eller spiloplevelse på. Vi er her for at guide dig på din rejse i Pokémon-universet og sikre, at hvert køb bliver en del af din unikke Pokémon-historie. Gør dig klar til at opleve den ultimative Pokémon-rejse og finde de perfekte elementer, der vil glæde enhver Pokémon-fan.